Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in onderhandeling met Parramatta Power

25 maart 2001 21:46

Verslaggever: RvN

Na een trip die Rob Baan langs China en Japan voerde, is de technisch directeur van Feyenoord aangekomen in Australie. Hij is daar voor onderhandelingen met Parramatta Power, zoals deze website eerder onthulde. Baan probeert met de Australische club van oud-Feyenoorder en de huidige trainer David Mitchell tot een overeenstemming te komen over een samenwerkingsverband.

Baan heeft al eerder gesprekken met de club gehad, die nog niet tot resultaat hadden geleid, aangezien Parramatta Power geen inmenging wil in het beleid van de club en daarom ook geen aandeel in de club wil verkopen aan de Rotterdammers. Er wordt nu naar een samenwerking gezocht waarbij Feyenoord toch meer invloed kan hebben en de Australiers hun identiteit en zeggenschap niet op hoeven te geven.

Voor Feyenoord is het belangrijk om een voet aan de grond te hebben in Australie. Aangezien er veel talent rondloopt op het continent wil Feyenoord die eerst bij de Australische club onderbrengen.

Baan was net op tijd om de verrassende 3-1 thuisoverwinning op Sydney Olympic bij te wonen. Zijn wereldreis voerde hem eerder langs China waar hij in een bepaalde regio eventuele mogelijkheden voor Feyenoord wilde bekijken en Japan om contact te onderhouden met het talent Sjini Ono die eerder al op korte stage was bij de Rotterdammers.

Meer op




Tags

baan parramatta power australie australische china japan aangekomen australiers continent identiteit inmenging olympic onderbrengen ono samenwerkingsverband sjini stage sydney thuisoverwinning wereldreis zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda