Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: Adje-interim

5 mei 2007 21:50 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

Leo Beenhakker ging voor NOS radio voor het eerst in op zijn aanstelling bij Feyenoord als interim-coach. "Ik moet me maandag in De Kuip melden, heb ik begrepen. Het is maximaal maar voor twee weken. Dat is wel heel erg kort. Noem mij dan ook maar Adje-interim", grinnikte de 64-jarige Leo Beenhakker.

"Tegen sommige dingen in het leven kun je geen nee zeggen. Dit is er zo een."

Bang voor negatieve reacties van de fans is hij niet. "Ach, wij zijn allemaal toch professionals? Geen speler of trainer blijft zijn hele leven lang bij dezelfde club. Het gaat nu ook niet om namen, personen of achtergronden. Het gaat om Feyenoord. Zo'n instelling zullen de fans ook moeten opbrengen, anders kunnen ze zichzelf geen supporter van Feyenoord noemen."

Meer: FC Update.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

beenhakker adje leo grinnikte kuip nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.406 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda