Transparent
Inloggen
Sluiten

Booy: Feyenoord niet aan de orde

3 mei 2007 23:30

Verslaggever: K

Volgens het Algemeen Dagblad zoemde vandaag vooral de naam van Foeke Booy rond De Kuip. De coach zelf liet weten van niets te weten. ,,Tijdens de training hoorde ik vanaf de kant dat Koeman is opgestapt. Geloof me, of niet, maar ik dacht dat het ging om Ronald, de trainer van PSV. Pas na de training hoorde ik dat Erwin bij Feyenoord stopt. Ook voor mij een complete verrassing.??

Een evrtrek naar Feyenoord is volgens hem niet aan de orde op dit moment. ,Ik heb het dus al een keer mee gemaakt dat mijn naam als trainer van Feyenoord wordt genoemd. Indertijd was volgens sommige media mijn overgang zelfs al zo goed als rond. Daarom laat ik me nu niet gek maken. Wat komt, komt, wat niet komt, kom niet. Zo simpel is het. Nogmaals: voorlopig focus ik me helemaal op de play-offs met FC Utrecht.??

Meer op




Tags

booy erwin evrtrek foeke indertijd koeman kuip utrecht zoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki