Feyenoord eindigt als zevende na 5-1 nederlaag

29 april 2007 16:39

Feyenoord heeft de competitie 'in stijl' afgesloten. De ploeg verloor de beslissende wedstrijd om de vijfde plaats met maar liefst 5-1. Feyenoord zal daardoor in de playoffs om een UEFA Cup tichet terechtkomen.

Heerenveen was voor de rust iets beter en kwam op voorsprong via topscorer Alves. In de tweede helft kwam Feyenoord knap terug en kreeg het kansen. Het was Buijs die Feyenoord op 1-1 zette. Dat was vanwege de ruime zege van Roda JC niet voldoende voor de vijfde plaats. Feyenoord moest dus voor de overwinning gaan.

De ploeg kreeg daarvoor grote kansen, maar het was Heerenveen dat veel trefzekerder was en via Alves (3x) en Nilsson uitliep naar 5-1.