Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord manager ontkent alle aantijgingen

24 maart 2001 14:49 - Rotterdams dagblad

Verslaggever: RvN

Karel Brokken, manager van het voetbalinternaat van Feyenoord in Ghana ontkent in alle toonaarden de verdachtmakingen in het artikel van NRC van afgelopen week dat hij schuldig zou zijn aan mensenhandel en het achterhouden van loon van Afrikaanse voetballers in Europa, dat meldt het Rotterdams Dagblad vandaag. Zelf zou hij niet eens op de hoogte zijn van het justitieel onderzoek dat in Belgie naar hem gaande is. Dit gaat overigens over een periode van voor dat hij bij Feyenoord in dienst kwam.

Ook meldt hij in het Rotterdams Dagblad dat hij niets te maken heeft met de komst van Kgarbo en Kpaka naar Feyenoord. De twee zouden illegaal in Nederland en nu in Belgie verblijven. Volgens hem kent hij beide spelers niet eens en is hij niet betrokken geweest bij de transfers. Brokken heeft na de berichten zijn advocaat ingeschakeld.

Meer nieuws over deze zaak in het Rotterdams Dagblad.

Meer op Rotterdams dagblad




Tags

rotterdams aantijgingen belgie brokken achterhouden advocaat ghana illegaal justitieel karel kgarbo kpaka loon mensenhandel nederland nrc toonaarden verdachtmakingen voetbalinternaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.341 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda