Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zoekt nieuwe algemeen directeur, Vogelzang en Poelmann in RvC

27 april 2007 18:38 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft vandaag meer bekendgemaakt over de nieuwe structuur van de club. De club kiest voor een driehoofdige directie. Naast Woerts en jacobs komt er nog een algemeen directeur bij. Feyenoord is inmiddels gestart met een procedure voor de werving van een algemeen directeur. Dat zal niet Peter Vogelzang zijn. Hij komt in de Raad van Commissarissen.

Deze zal gaan bestaan uit tenminste vijf en maximaal zeven leden. Peter Vogelzang, die onder meer werkzaam was als directeur Betaald Voetbal van de KNVB, zal vanuit de Raad van Commissarissen voor een periode van vijf maanden als gedelegeerd commissaris het eerste aanspreekpunt gaan vormen voor directie en commissarissen van de club.

Boudewijn Poelmann is voorzitter van Novamedia en de NV Goede Doelen Loterijen (Postcodeloterij, Sponsorloterij en Bank Giro Loterij) Poelmann zal zich binnen de Raad van Commissarissen vooral bezighouden met media en marketing.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

poelmann vogelzang rvc bezighouden driehoofdige gedelegeerd giro jacobs knvb loterij loterijen marketing novamedia postcodeloterij procedure sponsorloterij werving woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda