Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt leeft mee bij Feyenoord

26 april 2007 22:43

Verslaggever: K

In een interview in het Algemeen Dagblad laat Dirk Kuyt weten krankzinnige weken mee te maken met Liverpool, maar toch ook tussendoor nog mee te leven met Feyenoord.

"Ik vind het heel triest. Dit verdient niemand bij Feyenoord. Als ik nou het idee had dat sommigen er niks voor doen, dan zou ik me er niet zo druk om maken. Maar ik volg alle wedstrijden op televisie. Elke zondagavond in Engeland zien we ook de samenvattingen als we het niet live op tv hebben kunnen volgen. Wat ik zie, is dat de spelers wel willen vechten en knokken. Ze proberen er alles voor te doen. Maar het elftal mist, zo eerlijk moet je zijn, kwaliteit om in de top-3 te eindigen. Toch hoop ik dat ze winnen van Heerenveen. Feyenoord verdient het als grote gewoon om in de play-offs te komen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

kuyt engeland heerenveen krankzinnige liverpool samenvattingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris