Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: verkeerd geinformeerd door instanties

26 april 2007 19:04 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt op haar Vraag en Antwoordpagina dat de club verkeerd ge?nformeerd is door de instanties in Heerenveen over de noodverordening.

De afgelopen dagen zijn tegenstrijdige berichten verschenen inzake een noodverordening die van kracht zou zijn rond de wedstrijd SC Heerenveen-Feyenoord van komende weekend. Daarbij heeft Feyenoord gemeld dat vanaf zaterdag in de Gemeente Heerenveen een noodverordening van kracht zou zijn en wordt dit door burgemeester De Jonge van Heerenveen ontkent. Een vreemde gang van zaken, zo vindt ook Feyenoord.

Feyenoord heeft in deze niets anders gedaan dan voldoen aan een verzoek van de uitvoerende instanties in Heerenveen om een dergelijk bericht te plaatsen. Na verschijnen van het bericht ontstond de nodige commotie, waarna Feyenoord het bericht ter verificatie heeft voorgelegd aan de verantwoordelijke instanties (politie) in Heerenveen. Aan Feyenoord werd vervolgens bevestigd dat het bericht correct was.

Toch heeft burgemeester De Jonge ook na de verificatie ontkend dat van een noodverordening sprake is. Feyenoord concludeert hieruit dat van een noodverordening geen sprake zal zijn en dat het verkeerd is ingelicht. Een kwalijke zaak, want het heeft er nu alle schijn van dat Feyenoord bewust verkeerde informatie heeft verstrekt. Dat is niet het geval. Feyenoord betreurt de gang van zaken, te meer omdat het in korte tijd de tweede keer is dat de club op basis van verkregen informatie en verzoeken van derden (eerst Almelo, en nu Heerenveen) haar supporters onjuist informeert.

Een en ander vormt voor Feyenoord in elk geval aanleiding om in de toekomst dergelijke informatie in principe niet meer aan haar supporters te verstrekken, maar uitsluitend te verwijzen naar websites van overheden en eventuele andere partijen die richting de Feyenoord-aanhang iets willen communiceren.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

heerenveen noodverordening verificatie aanhang almelo antwoordpagina betreurt communiceren derden gemeente hieruit informeert inzake kwalijke nformeerd onjuist overheden tegenstrijdige uitsluitend uitvoerende verkregen verstrekken verwijzen voorgelegd websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda