Transparent
Inloggen
Sluiten

Groningen wint en blijft concurrent

25 april 2007 19:10

Verslaggever: K

FC Groningen heeft het afgelopen zondag voortijdig gestaakte duel tegen ADO Den Haag met 1-3 gewonnen. Op het moment dat het duel gestaakt was stond het 0-3 voor FC Groningen. Het verzoek van FC Groningen om het duel af te maken, heeft de ploeg dus allerminst geholpen in de strijd om een beter doelsaldo.

Wel blijft de ploeg concurrent van Feyenoord in de strijd om de vijfde plaats. Er verandert voor de Rotterdammers echter niets omdat ook Roda JC al evenveel punten had als FC Groningen nu. Die ploegen gaan over Feyenoord heen op de ranglijst als Heerenveen-Feyenoord in een gelijkspel eindigt.

Feyenoord zal moeten winnen om vijfde te blijven. Verliest de ploeg dan riskeert het de achtste plaats op de ranglijst.

Meer op




Tags

groningen ado allerminst gestaakte heerenveen roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda