Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorzitter Braziliaanse onderzoekscommissie haalt uit naar Feyenoord

22 maart 2001 22:52

Verslaggever: RvN

De voorzitter van de Braziliaanse commissie, die onderzoek doet naar corruptie in het voetbal, Rebola, heeft op een persconferentie laten weten dat niet alleen de Braziliaanse spelers, maar ook de clubs schuldig zijn de paspoortenaffaire. Rebola liet weten feiten te hebben dat sommige clubs op de hoogte waren danwel actief meewerkten aan het verkrijgen van valse paspoorten.

Als een van de voorbeelden noemde Rebola Feyenoord en de affaire met Rebola. Volgens Rebola zou Feyenoord zelf Leonardo het valse paspoort hebben gegeven. Nederlands justitieel onderzoek had eerder nog uitgewezen dat Feyenoord niets verweten kon worden.

Rebola liet op de persconferentie vervolgens weten dat hij met Leonardo gesproken had in bijzijn van vertegenwoordigers van Feyenoord en dat Leonardo gezegd zou hebben dat hij liever zou stoppen met voetbal dan door moeten gaan met dit 'slavencontract'.

Meer op




Tags

rebola leonardo onderzoekscommissie affaire bijzijn corruptie justitieel meewerkten paspoort paspoorten paspoortenaffaire slavencontract verkrijgen verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda