Transparent
Inloggen
Sluiten

Kroon: Fraser niet blij over citaten in Feyenoord Krant

19 april 2007 19:44

Verslaggever: K

Afgelopen week stond er in de Feyenoord Krant te lezen dat Henk Fraser vond dat Peter Bosz een kans verdient en dat hij het niet terecht vindt hoe Bosz nu wordt aangepakt.

Lex Kroon laat vandaag in zijn column weten dat hij Fraser daarover gesproken heeft en dat die 'not amused' was over de citaten.

"Zoals gewoonlijk citeren de heren van De Feyenoordkrant je niet geheel juist, of ze laten belangrijke informatie weg. Men interviewt Wijnaldum en vraagt zijn mening over diverse trainers, maar over zijn mening betreffende de trainer die hem opgeleid heeft, lees ik niets terug. Robert Eenhoorn schreef in januari dat Henk Fraser goed bezig was met de jeugdopleiding! Tot verbazing van Eenhoorn werd die passage geschrapt, dat kwam de beleidsbepalers even niet goed uit. Tot slot mijn opmerking over Peter Bosz: Van alle figuren die er rondlopen bij Feyenoord is hij beslist de bekwaamste, hetgeen meer over Feyenoord zegt dan over Peter Bosz. Verder sluit ik het boek Feyenoord, daar ik in onderhandeling ben met een mooie club. Ik zou enkele dingen kunnen vertellen waardoor een persoon die nu nog functioneeert in de top, ongeloofwaardig zou worden. In het belang van de club (Ik blijf Feyenoorder voor het leven) houd ik nu nog mijn mond!"

Meer op
Tags

fraser bosz citaten kroon eenhoorn amused bekwaamste boek citeren column feyenoordkrant figuren functioneeert gewoonlijk interviewt lex mond ongeloofwaardig passage rondlopen slot wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende alireza aursnes bijlow coolen danall dessers dirkteur edirin geertruida gelul hallelujah heerenveen hype joey kokcu linssen mischien opdoeken oranje perse schmidt senesi slot til trauner vakkiek veerman