Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin Koeman testte Tiendalli als verdedigende middenvelder

17 april 2007 19:41 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Dwight Tiendalli maakte zoals gisteren gemeld zijn rentree bij Jong Feyenoord. Hij deed dat opmerkelijk genoeg als verdedigende middenvelder. Volgens coach Arnold Scholten gebeurde dat op verzoek van Erwin Koeman, die hem op die positie wilde testen. "Voor mijn gevoel ging dat wel goed,?? was Tiendalli opgelucht. ,,Bij FC Utrecht heb ik wel vaker op deze positie gespeeld. Ik kan wel vanuit de man spelen" aldus Tiendalli in het Algemeen Dagblad.

"Ik kijk alleen nog vooruit. Ik zit lekker in mijn vel en heb vertrouwen in mezelf. Ik trek me er niets van aan dat ik bij Feyenoord al snel een stempel heb gekregen. Waar ik wel in meega, is de kritiek dat ik nog niet heb laten zien wat ik kan. Maar ik ben pas twintig en kom net kijken bij een topclub. Ik ga graag de strijd aan."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

tiendalli erwin koeman testte arnold dwight jong meega opgelucht opmerkelijk scholten stempel utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb