Transparent
Inloggen
Sluiten

'Redelijk vertrouwen bij Koeman na gesprek dat versterkingen er komen"

17 april 2007 07:22

Verslaggever: K

Uit een reactie van zaakwaarnemer Lagendijk in het Algemeen Dagblad blijkt dat Koeman maandagmiddag de eist van versterking heeft neergelegd bij de directie als voorwaarde voor hem om door te gaan bij Feyenoord.

"Een uitermate verhelderend gesprek," vond Lagendijk. "Op deze manier heeft het geen zin. Maar de eis om een sterkere ploeg op de mat te krijgen, heeft Feyenoord zichzelf ??k gesteld. Alle partijen zijn er van doordrongen dat het anders moet, dat in kwaliteit moet worden ge?nvesteerd. Zo kan het niet langer en Erwin wil op deze manier niet het uithangbord van Feyenoord blijven."

"Sinds het late vertrek van Kuyt en Kalou is er niets meer gebeurd op niveau. Als geen ander weet Feyenoord zelf ook wat het probleem is. Men kent het verlanglijstje dat Erwin voor verschillende posities in het veld heeft gemaakt. En de scouting is daarmee druk aan de slag."

"We gaan er vanuit dat Feyenoord en Erwin samen aan een nieuwe toekomst gaan werken. De directie haalt geld binnen, technisch manager Peter Bosz en Koeman zorgen voor nieuwe spelers. Koeman is nu weer redelijk positief dat het allemaal goedkomt."

In De Spits meldt Lagendijk dat Koeman wel snel duidelijkheid wil krijgen over de mogelijkheden voor volgend seizoen.

"Maar wij willen binnen afzienbare tijd wel weten wat Feyenoord het komende seizoen te bieden heeft. Op deze manier doorgaan heeft geen zin. De spelers worden niet beter of kunnen niet beter. Erwin wil niet nog een seizoen als uithangbord van Feyenoord dienen. Hij is nu weer redelijk optimistisch dat het goedkomt. Maar hij heeft zondagavond gelukkig wel even eerst tot tien geteld."

Meer op




Tags

koeman erwin lagendijk goedkomt uithangbord afzienbare bosz doordrongen eist geteld kalou kuyt nvesteerd verhelderend verlanglijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda