Weer groot verlies voor Feyenoord: 4-1 tegen Heracles

15 april 2007 16:26

Feyenoord heeft in Almelo opnieuw een grote nederlaag moeten slikken. Tegen Heracles verloor de ploeg maar liefst met 4-1. Die nederlaag was overigens wel geflatteerd door goals in de slotminuten.

Feyenoord speelde in de eerste helft matig en kwam dan ook niet onverwacht op een 1-0 achterstand. Alleen Castelen was aan de rechterkant af en toe gevaarlijk.

In de tweede helft begon Feyenoord een stuk beter. het had overwicht en cre?erde diverse kansen. De 1-1 kwam tot stand nadat Castelen aan de zijlijn twee man was gepasseerd en vervolgens een goede voorzet gaf op Pierre van Hooijdonk. Die kopte hem goed in. Feyenoord ging daarna op zoek naar de tweede goal.

Op de counter kwam Heracles gelukkig op een 2-1 voorsprong. Op dat moment was dat tegen het spelbeeld. Met de 2-1 was het eigenlijk gebeurd voor Feyenoord. De Rotterdammers moesten weer op zoek naar de gelijkmaker en moesten daardoor achterin ruimte weggeven. Heracles profiteerde daar via de counter goed van.

Bekijk het liveverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.