Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: Van Bronckhorst denkt serieus na over terugkeer deze zomer naar Feyenoord

13 april 2007 23:07 - AD

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat de zaakwaarnemer van Van Bronckhorst, Sigi Lens, weten dat Van bronckhorst serieus nadenkt over een terugkeer naar Feyenoord. Ajax en PSV zouden ook belangstelling hebben, maar hij zou het liefst terugkeren bij Feyenoord als hij besluit terug te keren naar Nederland.

"Eigenlijk is hij het gewoon z?t om steeds maar weer voor wedstrijden in een trainingskamp te zitten. Hij heeft een flink aantal jaren in de internationale top gespeeld, was vaak van huis. Gio stelt zich nu de vraag of hij nog wel een jaar zo wil blijven leven. Die vraag is nu zelfs h??l actueel."

"Als hij tot de conclusie komt dat hij terug wil, zal Gio natuurlijk het eerst met Barcelona praten. Want hij heeft daar nog een contract en de club moet wel bereid zijn om hem te laten gaan. Maar duidelijk is dat hij daarna het liefst met Feyenoord om de tafel gaat zitten. Hij heeft al gezegd dat het makkelijk is bij een club terug te keren als het goed gaat, maar dat het van karakter getuigt om dat in mindere tijden te doen."

Meer op AD




Tags

bronckhorst gio barcelona lens nederland sigi trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda