Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: ik laat me niet wegjagen

10 april 2007 18:55

Verslaggever: K

Peter Bosz had dit weekend een uitgebreid interview met De Volkskrant. De technisch manager is het mikpunt geworden van de Feyenoord fans.

Een stukje uit het interview:

Hoe pijnlijk was het om tegen al die ?anti-Bosz?-spandoeken aan te moeten kijken?

Bosz: ?Daar word je uiteraard niet vrolijk van. Ik begrijp dat de supporters boos en gefrustreerd zijn en dan is een zondebok snel gevonden. Ik moet me nu verdedigen tegen onzinnige verwijten en dat lijkt me niet verstandig.?

Willem van Hanegem zette de toon met zijn column in het AD, waarin hij jou verantwoordelijk stelde voor zijn ontslag als trainer van Feyenoord in 1995.

?Tsja, ik ken Van Hanegem al langer dan vandaag. Je kunt het karaktermoord noemen. Maar denk je dat ??n speler zoveel macht had om de trainer eruit te werken? Met Van den Herik als voorzitter? Van Hanegem zou beter moeten weten.?

Krijg jij de ruimte van de directie om het beleidsplan uit te voeren?

?Ik laat me niet wegjagen door een paar spandoeken. Ik heb het beleidsplan opgesteld in nauwe samenwerking met de Raad van Commissarissen en de directie. Wat ons betreft is er geen crisis, we weten welke kant we opwillen.

?Maar het legioen moet wel beseffen dat we de doelstellingen van ons beleidsplan niet binnen een maand kunnen realiseren. Pas volgend seizoen kunnen we laten zien dat we het bij Feyenoord werkelijk anders aanpakken.?

Meer: De Volkskrant

Meer op




Tags

bosz beleidsplan hanegem wegjagen volkskrant anti column herik karaktermoord legioen macht mikpunt opwillen tsja vrolijk zondebok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda