Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Peter Bosz blijft achter beleid staan

8 april 2007 20:14 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft Peter Bosz laten weten niet te zullen wijken voor de kritiek van de supporters en achter het beleid te blijven staan.

"We hebben gekozen voor een bepaald beleid en daar blijf ik achter staan. Dat moet ook. Natuurlijk vind ik de protestacties niet leuk. Ik begrijp nog wel waar het vandaan komt en ook dat de reacties heftiger zijn als het eerste elftal niet wint. Maar er ligt een beleidsplan en daar houden wij bij Feyenoord aan vast."

De kritiek van onder andere Van Hanegem en Derksen van vriendjespolitiek bij Feyenoord wijst hij volledig af. "Allemaal onzin. De nieuwe keeperstrainer bij de jeugd, Wout van Driel, zou de buurman van Brard zijn, lees ik. Onzin. Ik heb het Brard nog eens gevraagd. Die weet ook niet waar het vandaan komt. Met Jansen samen in een beleggingsclubje? Klinkklare onzin. Ik zou het beleidsplan van FC Twente en Heracles hebben overgeschreven. Niet waar. Toen ik bij Heracles werkte, hield ik me niet eens met de jeugd bezig. Veel mensen roepen maar wat. Maar ik wil niet heel de dag bezig zijn om alle onzin te weerleggen. Daarvoor zijn we te veel met de toekomst van Feyenoord bezig. En ik niet alleen. Achter de schermen wordt op verschillende afdelingen hard gewerkt aan een ander Feyenoord."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

onzin bosz beleidsplan brard heracles beleggingsclubje buurman derksen driel hanegem heftiger jansen klinkklare overgeschreven protestacties schermen twente vriendjespolitiek weerleggen wijken wout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also any arne arneslot championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting performance players poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki