Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs twijfelt over toekomst bij Feyenoord

7 april 2007 11:31 - PZC

Verslaggever: K

Tegenover het PZC laat Danny Buijs openlijk weten dat hij twijfelt over zijn toekomst bij Feyenoord. In de zomer wil hij graag met de clubleiding gaan zitten om te bekijken of er wel toekomst voor hem is in Rotterdam.

"Ik had er meer van verwacht. Ik denk dat we mijn situatie tijdens de zomer eens goed moeten evalueren. Het is belangrijk om te weten welke richting de club volgend jaar op wil en welke rol daarin voor mij is weggelegd", zegt Buijs.

De middenvelder vindt dat hij niet heeft aangetoond een meerwaarde te zijn. "Mijn spel is dit seizoen niet van dien aard dat ik Feyenoord naar een hoger niveau heb kunnen tillen. Dat geldt trouwens voor veel jongens. Wat mij persoonlijk betreft, komt het deels doordat we al snel naar een 4-3-3- systeem zijn overgestapt en daarin rendeer ik minder. Als de trainer volgend seizoen weer 4-3-3 wil spelen, zal het voor mij moeilijk worden. Dan moeten we maar eens rond de tafel gaan zitten. Je moet je namelijk wel lekker voelen, wil je kunnen presteren."

Meer op PZC




Tags

twijfelt danny dien pzc rendeer tillen weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.525 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave