Transparent
Inloggen
Sluiten

Gemengde reacties van spelers op zandgrond als trainingsveld

6 april 2007 21:21

Verslaggever: K

De spelers van Feyenoord zijn gematigd positief over het ?nieuwe? trainingsveld, zo meldt Feyenoord.nl. Donderdag werd de toplaag van de grasmat verwijderd van het veld langs De Kuip, waardoor het oppervlak wat vlakker is geworden. ?De bal rolt nu wel wat beter?, zegt Stein Huysegems. ?Het is wel iets beter dan voorheen, want het veld lag er echt slecht bij.? Danny Buijs was minder te spreken: ?Slechter dan het vorige veld kon bijna niet, maar dit is ook niet ideaal. Je loopt in feite gewoon op zand. Maar je moet maar zo denken: als we op dit veld kunnen voetballen, kunnen we het op elk veld.?

Donderdag trainde de selectie in De Kuip, maar ook daar is de grasmat niet optimaal. Buijs: ?We zullen het daarom moeten doen met het veld dat er nu ligt.? Voor de keepers is het nieuwe veld sowieso niet ideaal, omdat de bodem wat harder is dan voorheen. Sherif Ekramy: ?Echt lekker is het niet, maar ik hoop dat het de komende dagen beter wordt.?

Meer op




Tags

kuip zandgrond bodem danny ekramy feite gematigd huysegems oppervlak rolt sherif stein toplaag vlakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda