Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord herstelt zich met forse winst

18 maart 2001 16:37

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft vanmiddag met maar liefst 5-1 gewonnen van FC Twente. De terugkeer van Leonardo en Kalou in de basis deden de Rotterdammers erg goed. Gelijk vanaf het begin was het via de flanken zeer gevaarlijk. Na een snelle openingsgoal van Booth, was het Kalou die al in de 4e minuut de stand gelijktrok uit een voorzet van Leonardo. Bosvelt zette Feyenoord na een kwartier op voorsprong uit een penalty. Invaller Connolly, Tomasson en invaller Smolarek vergrootten in de tweede helft zeer verdiend de score van Feyenoord tot maar liefst 5-1.

Na in 4 achtereenvolgende wedstrijden niet tot winst te zijn gekomen zal de ruime winst Feyenoord ongetwijfeld zeer goed doen en vertrouwen geven voor de rest van het seizoen.

De 5-1 had helaas geen positieve gevolgen voor de ranglijst. Zowel PSV (5-1 tegen Utrecht) als Ajax (9-0 tegen Sparta) wonnen met grote cijfers.

Meer op




Tags

kalou leonardo booth bosvelt connolly flanken gelijktrok openingsgoal smolarek sparta tomasson twente utrecht vergrootten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena gaal google how intensiteit kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave