Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord reageert op "Overname Feyenoord?"

5 april 2007 23:29 - Feyenoord

Verslaggever: S

Feyenoord reageert vandaag op de berichten in de media omtrent overname van de club en Amerikaanse investeerders. Men bericht:

"De directie van Feyenoord hecht er aan om nogmaals te melden dat er momenteel heel hard gewerkt wordt om een stabiele en sterke financi?le basis voor Feyenoord te cre?ren. Over de voortgang van dit proces doen we in het belang van ditzelfde proces geen mededelingen, maar het resultaat ? positief of negatief ? zal zichtbaar zijn bij de start van de voorbereiding op het komende seizoen. Feyenoord onderzoekt daartoe alle mogelijkheden. Indien we benaderd zouden worden door een serieuze en betrouwbare externe partij, dan staan wij open voor overleg. Uitgangspunt daarbij is dat het cultuurgoed van Feyenoord altijd beschermd is en blijft".

Meer op Feyenoord




Tags

overname cre cultuurgoed ditzelfde mededelingen ren voortgang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda