Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: niet naar Feyenoord vanwege Bosz

3 april 2007 09:19

Verslaggever: K

Willem van Hanegem laat in zijn exclusieve column voor het Algemeen Dagblad weten dat hij zeker niet naar Feyenoord zal gaan om iets voor de club te doen in de technische staf.

Voor alle duidelijkheid dan maar: Ik ga niet naar Feyenoord. Zoiets speelt ook helemaal niet. Er is aan mij niet ??n keer gevraagd of ik wat wilde doen. Dat hoeven ze ook niet te vragen, want ik wil het niet. Er heerst daar op de technische afdeling een sfeer die niet de mijne is en als dat je gevoel is, moet je er niet aan willen beginnen.

Ik ontkom er niet aan om hierin man en paard te noemen. Ik heb vooral een probleem met Peter Bosz. De technisch directeur is niet helemaal mijn type. Dat gevoel kent zijn basis in de periode dat ik bij Feyenoord werkte als hoofdcoach. In de periode vanaf de zomer van 1992 was ik bijna vier seizoenen bij de club. In die periode werden we kampioen en wonnen we twee keer de beker. Niet slecht, vond ik. Maar dat ik de drie seizoenen niet volmaakte, lag aan mezelf, ?n aan de speler Bosz.

In de zomer van ?95 wilde ik stoppen, puur op gevoel. Maar ik liet me door Jorien van den Herik overhalen om te blijven. Dat deed ik uiteindelijk omdat ik Ronald Koeman had gehaald. Die kwam ?cht omdat ik hem gevraagd had. Dus zou het gek geweest zijn als ik opgestapt was. Ik had het toch beter wel gedaan. Bosz had uiteindelijk een aantal mensen binnen de club tegen me opgezet. Ik kon daar niet zo goed tegen en ging weg in november.

Meer van Van Hanegem: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

bosz hanegem afdeling cht column herik jorien koeman mijne ontkom paard volmaakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.569 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment