Van Hooijdonk schiet Feyenoord naar zege: 0-1

1 april 2007 14:21

Feyenoord heeft in een in de tweede helft zeer spannend duel tegen Vitesse met 0-1 gewonnen. Pierre van Hooijdonk besliste de wedstrijd voor de Rotterdammers.

Vitesse was in de eerste helft de betere ploeg en kreeg de beste kansen. Timmer speelde uitstekend, hij hield Feyenoord in de race.

Na rust speelde Feyenoord een veel belangrijker rol en kreeg het goede kansen op een treffer. Die zou uiteindelijk komen via Van Hooijdonk, die scoorde uit een assist van De Guzman.

In de slotfase zette Vitesse nog alles op alles en was de ploeg een aantal malen zeer dicht bij de gelijkmaker. Het zat Feyenoord dit keer echter mee, waardoor de 0-1 in tact bleef.

Beleef het spannende liveverslag van Don Paul nog eens via de link hieronder naar het scorebord.