Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep LN tot steun van selectie op 8 april

28 maart 2007 18:13 - Lunatic News

Verslaggever: K

Lunatic News heeft de oproep gedaan om naast de aangekondigde spandoekenactie ommiddels protestdoeken stelling te nemen tegen het ontslag van Henk Fraser en het supportersbeleid van Feyenoord inzake het verwijderen van spandoeken, vooral de selectie ook massaal te steunen volgende week zondag.

En dus willen wij langs deze weg het hele Legioen toch vooral ook aansporen om op 8 april naar het Stadion te komen (er zijn nog kaarten in de verkoop), om daar van meet af aan massaal achter de ploeg te gaan staan. Feyenoord moet de vijfde plek, die recht geeft op deelname aan de play-offs en dus Europees voetbal, kost wat kost zien te behouden, daarbij kan het elftal onze steun goed gebruiken.

Daarom: Op 8 april moet De Kuip volzitten en massaal achter de ploeg van rood en wit gaan staan... Feyenoorders laat je horen!

Meer op Lunatic News




Tags

aansporen fraser inzake kuip legioen lunatic meet ommiddels protestdoeken spandoekenactie stelling supportersbeleid verwijderen volzitten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente wereldsalaris yoda