Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst sluit transfer naar Feyenoord komende zomer niet uit

23 maart 2007 22:47 - Radio Rijnmond (video)

Verslaggever: K

Onlangs verlengde Giovanni van Bronckhorst zijn contract bij Barcelona met nog een seizoen. Opvallend genoeg sluit de linksback van het Nederlands elftal een overstap komende zomer naar Feyenoord niet uit. "Als voetballer weet je dat een contract niets zegt. Ik ben ook bij Arsenal vertrokken terwijl ik nog een driejarig contract had. Het kan deze zomer nog alle kanten op" aldus Van Bronckhorst. Hij zegt de sportieve status van Feyenoord daarbij niet het belangrijkste te vinden. "Het is makkelijk om terug te keren als het goed gaat. Maar ik heb altijd gezegd dat je niet alleen Feyenoorder in goede tijden bent, maar ook in slechte tijden. Maar het hangt van zoveel factoren af voor ik in de zomer eventueel naar Feyenoord zal terugkeren. Ik sluit het echter zeker niet uit."

Meer op Radio Rijnmond (video)




Tags

bronckhorst arsenal barcelona

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave