Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucius wil richt alles op 'finale' tegen Heerenveen

20 maart 2007 19:06

Verslaggever: K

Volgens de planning van de revalidatie van zijn blessure zou aanvoerder Theo Lucius het laatste duel tegen Heerenveen net niet halen en moet hij zich dus gaan richten op de playoffs. In het AD liet Lucius echter weten er alles aan te doen om de 'finale' tegen Heerenveen te gaan halen. Dat duel geeft mogelijk de beslissing over de vijfde plaats. Mocht de strijd om plaats vijf voor de slotronde al beslist zijn dan richt Lucius zich op een rentree in de eerste play-off ronde.

,,Ik ga er alles aan doen om over 5,5 weken weer terug te zijn,?? stelt Lucius in het AD. ,,Ik wil er heel graag bij zijn als we de laatste competitiewedstrijd tegen Heerenveen spelen.??

Meer op




Tags

lucius heerenveen playoffs revalidatie slotronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda