Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: ontslag Fr?ser en Scholten onterecht

20 maart 2007 18:59

Verslaggever: K

Willem van Hanegem ging in zijn column uitgebreid in op het ontslag van Henk Fr?ser en Arnold Scholten.

Van Feyenoord heb ik begrepen dat ze Arnold Scholten en Henk Fraser willen ontslaan. Ik vraag me af wie zoiets doms bedenkt. Of zij nu Feyenoorders zijn of niet, daar gaat het mij niet om. Ik weet alleen wel dat het goede trainers zijn en dat ze hun werk ook nog eens goed doen.

Scholten heeft het moeilijk met het beloftenteam, maar dat komt vooral omdat het eerste elftal onder druk staat. Zoiets heeft altijd invloed op de beloften. Op de resultaten en het werk van Fraser is al helemaal weinig tot niets aan te merken.

Ik hoop dat er binnen de top van Feyenoord goed nagedacht is over deze zaak, want eerlijk gezegd hoor ik alleen maar negatieve reacties op dit voornemen. Jammer, deze ingreep slaat ?cht nergens op. En dat allemaal omdat deze jongens niet in de visie van Stanley Brard passen. Sorry hoor, maar daar zou ik wel eens een discussie over willen openen.

Meer op




Tags

scholten hanegem arnold fraser bedenkt beloftenteam brard cht column doms

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer