Transparent
Inloggen
Sluiten

'Huysegems en Kolkka lijden onder kritiek in De Kuip'

19 maart 2007 20:15 - De Volkskrant

Verslaggever: K

In een interview in De Volkskrant laten Huysegems en Kolkka gezamenlijk weten dat ze het moeilijk hebben met de kritiek die ze in De Kuip ontvangen en dat hun spel er onder lijdt.

Kolkka: ?Onbewust heeft het toch invloed. Het klopt dat ik vaak met de handrem aan speel, Feyenoord heeft de ware Kolkka nog niet gezien.?

Huysegems: ?De fans floten mij ook uit als een actie mislukte. Je kunt moeilijk ontkennen dat je het niet hoort, het snijdt door je ziel en toch moet ik me daarvoor afsluiten.?

?Ik ben van nature een grillige speler. Een oorzaak kan ik er niet voor aanwijzen. Misschien zit het in mijn kop. Ga ik te veel nadenken en durf ik de bal niet te vragen om een actie te maken. Dat is juist nadelig voor mijn spel, zo kom ik niet in mijn ritme.?

Ook Erwin Koeman had dat geconstateerd: ?Anders kan ik niet verklaren dat sommige spelers zich liever verschuilen en de bal niet willen hebben.?

Meer op De Volkskrant




Tags

kolkka huysegems kuip aanwijzen durf erwin floten grillige handrem koeman nadelig nature onbewust ontkennen snijdt verschuilen volkskrant ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer