Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zender Tien gaat op in RTL'

18 maart 2007 11:13

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt in haar openingsartikel dat John de Mol op hoofdlijnen akkoord is met RTL over samenwerking. Hoe die samenwerking vorm zal gaan krijgen is nog niet helemaal duidelijk, al wordt er gesproken dat de diverse programma's van Tien over de zenders van RTL verspreid worden. Tien heeft nog tot 2008 de uitzendrechten. Afhankelijk van de vorm van de samenwerking zal het ECV, de overkoepelende organisatie van de clubs, in actie komen. Tien kan de uitzendrechten niet zomaar overdragen aan een derde partij. Waar en hoe de samenvattingen volgend jaar te zien zijn is dus nog onduidelijk.

Meer op




Tags

uitzendrechten zender ecv hoofdlijnen openingsartikel overdragen overkoepelende samenvattingen telegraaf zenders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda