Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Heerenveen - Feyenoord; Connolly en Kalou hopen

14 maart 2001 08:11

Verslaggever: RvN

Vanavond om 19.30 uur staat in het Abe Lenstra Stadion de Amstel Cup wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord op het programma. De winnaar komt op 11 april in de halve finale in een thuiswedstrijd PSV tegen. De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van scheidsrechter Bossen. De wedstrijd zal live worden uitgezonden door SBS6. De wedstrijd is geheel uitverkocht, zowel voor Feyenoord als Heerenveen fans.

Door de tijdelijke terugval van Feyenoord in de competitie lijkt de Amstel Cup nu opeens de kortste weg naar een prijs. 14 februari werd de wedstrijd tegen Heerenveen al gespeeld. Toen moest het duel na ruim 20 minuten echter gestaakt worden vanwege de dichte mist.

Feyenoord kampt met een reeks blessures en Van Marwijk moet dan ook elke dag puzzelen om een logische en representatief elftal op de been te krijgen. Korneev, Rzasa, Van Dieren en Van gastel ontbreken in ieder geval wegens blessures. Het meespelen van Connolly is nog onzeker, gisteren kon hij niet meetrainen. Datzelfde geldt voor Kalou. Beiden worden door de medische staf klaargestoomd voor het duel. Het lijkt op voorhand bijna kansloos dat kalou erbij zal zijn vanavond, het herstel van Connolly ziet er positiever uit. Zoals bekend zal Peter van Vossen er niet meer bij zijn, hij leverde zijn contract in.

Leonardo zit normaal gesproken niet bij de selectie. Alleen als hij vandaag op tijd zou terugkeren uit Brazilie zou een bliksemreturn wellicht mogelijk zijn om het elftal nieuwe moraal te geven.

Meer op




Tags

heerenveen connolly kalou amstel voorbeschouwing bliksemreturn bossen dieren gastel korneev kortste leonardo marwijk puzzelen representatief rzasa terugval voorhand vossen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 33.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz brekebeentje bueno eredivisie flamingo girona hancko hezbollah high intensity israel kraaij libanon lotomba middenveldert milambo nieuwkoop paixao pedersen priske read slot socrates stengs timber twente ueda willykment