Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: streven naar maximaal zes wedstrijden op zaterdag

15 maart 2007 19:26 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord heeft de resultaten van de enquete onder de seizoen en clubkaarthouders naar de voorkeuren voor speeldagen van Feyenoord bekendgemaakt.

In totaal brachten 4.353 seizoenkaart- en 713 clubkaarthouders een stem uit. Van de in totaal 5.066 supporters sprak 39 procent (1.962 supporters) de voorkeur uit voor de zondagmiddag. 27 procent van de mensen ziet Feyenoord het liefst alleen op zaterdagavond spelen.. Het overige deel zou in verschillende vorm uiteindelijk hebben gekozen voor een mix van zaterdag en zondagwedstrijden.

De club laat weten dat het in lijn met de wens van de fans bij de KNVB kenbaar zal maken dat het in het nieuwe seizoen maximaal zes wedstrijden op zaterdagavond wil afwerken.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

clubkaarthouders enquete kenbaar knvb seizoenkaart speeldagen voorkeuren zondagwedstrijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer