Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Bureau Gerards inderdaad scoutingsbureau waarmee Feyenoord in zee gaat

15 maart 2007 01:14

Verslaggever: K

Het was al voorspeld door onder andere Johan Derksen vanwege de goede band die Peter Bosz en Peter Gerards hebben dat het bureau van Gerards het scoutingsbureau zou worden dat Feyenoord in dienst neemt.

Volgens het Algemeen Dagblad is dat inderdaad Soccer Scouting Consultancy dat Feyenoord de komende tijd van adviezen moet gaan voorzien in de scouting. Het bureau van Peter Gerards en Ben Hendriks is wereldwijd in twaalf landen actief en moet Feyenoord op goede spelers in Zuid-Amerika en Europa wijzen.

Het adviesbureau brengt ondermeer het spelerspotentieel in Argentini? en Brazili? in kaart. In Europa heeft het kantoor een groot netwerk in Scandinavi? en Oost-Europese landen zoals Polen en Tsjechi?.

Gerards en Hendriks gaan volgens het Algemeen Dagblad. op low-budgetbasis met Feyenoord in zee. Voor elke speler die hun bureau aandraagt en die later door Feyenoord-manager Peter Bosz en hoofdtrainer Erwin Koeman naar Feyenoord wordt gehaald, krijgen zij een vergoeding. Het bureau zal exclusief in Nederland voor Feyenoord gaan werken.

Meer op




Tags

gerards scoutingsbureau bosz hendriks aandraagt adviesbureau amerika argentini brazili budgetbasis consultancy derksen erwin kantoor koeman low nederland oost polen scandinavi spelerspotentieel tsjechi voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda