Transparent
Inloggen
Sluiten

Tot 24.00 uur de kans: aangeven voorkeur thuiswedstrijden zaterdagavond of op zondagmiddag [update]

14 maart 2007 19:50

Verslaggever: K, Don Roy

Vandaag was de laatste dag dat seizoen en clubkaarthouders van Feyenoord via Feyenoord.nl hun voorkeur konden aangeven in de enquete van Feyenoord voor de zaterdagavond danwel de zondagmiddag als favoriete speeltijd voor thuiswedstrijden.

Jarenlang gold de zondagmiddag als favoriete speeldag van Het Legioen. Naar aanleiding van deze wedstrijden heeft Feyenoord besloten opnieuw onderzoek te doen naar de voorkeur van de supporters, die drie weken de tijd krijgen hun mening hierover te geven. De enqu?te kan derhalve ingevuld worden tot en met woensdag 14 maart 20:00.

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek zal Feyenoord haar wensen voor het seizoen 2007/2008 kenbaar maken bij de KNVB.


Heb je jouw voorkeur nog niet laten weten via de enquete: doe dat vanavond dan nu alsnog

[Update] Inmiddels werkt de enquete op feyenoord.nl niet meer. Of de pagina bezweken is onder de toeloop of dat Feyenoord hem zojuist heeft verwijderd, is onduidelijk.

Meer op




Tags

enquete bezweken clubkaarthouders enqu kenbaar knvb legioen speeldag toeloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment