Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs houdt twijfels na gesprek met Bosz

14 maart 2007 19:23

Verslaggever: K

Danny Buijs heeft in het blad Sportweek laten weten zich aangesproken te voelen over de uitlatingen van Peter Bosz over aankopen, die de club volgens de nieuwe richtlijnen niet zou hebben gedaan.

"Ik heb lang niet altijd het niveau gehaald dat bij Feyenoord hoort. Maar ik hoor dat liever eerst van Bosz. Kan hij dat daarna desnoods nog aan de media kenbaar maken. Eigenlijk is het vreemd dat je na zes, zeven maanden wordt afgeschreven."

Buijs bevestigde dat er een gesprek is geweest met Bosz. "We wilden graag weten wat er nou gezegd is. Bosz gaf aan dat hij het niet precies zo gezegd had en zeker niet zo bedoeld had. Aan de andere kant lees je overal iets anders. Als het echt waar is, dan vraag je je af waar je toekomst ligt."

Meer op




Tags

bosz blad danny kenbaar sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.545 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer