Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel vertrouwen Slory en Bruins over toekomst bij Feyenoord

14 maart 2007 07:29 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Slory en Bruins toonden in een interview in De Telegraaf veel vertrouwen in de toekomst bij Feyenoord. Berichten dat eerdere transfers onder het nieuwe beleidsplan nooit gedaan zouden zijn en dat koeman vooral ervaren spelers wil schuiven ze terzijde. ?Ik heb alleen gehoord dat mijnheer Bosz over alle aankopen van afgelopen zomer heeft gezegd dat ze in de nieuwe situatie niet meer zouden zijn aangetrokken. Daarvoor is hij op het matje geroepen?, aldus Slory. ?Wij zijn jonge talenten, komen naar De Kuip om lekker te voetballen en doen echt niet onder voor de huidige spelers op onze positie.?

,,Het is aan ons om te laten zien hoe goed we zijn. En van concurrentie is niemand slechter geworden.?

,,Alle grote clubs hebben een dip gehad, ook Ajax?, zegt Slory. ,,Feyenoord komt hier veel sterker uit. Sportief, maar ook financieel?, denkt Bruins. ,,Uiteindelijk staat er iemand met veel clubliefde op en komt er op de een of andere manier weer veel geld. Ik vraag me nu af hoe mooi het zal zijn om met een grote prijs op de Coolsingel te staan?

Meer op Telegraaf.nl
Tags

slory bruins beleidsplan bosz clubliefde coolsingel dip koeman kuip matje mijnheer telegraaf terzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki