Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer De Guzman: Jonathan ook volgend seizoen in de Kuip

13 maart 2007 19:09

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad ontkende de zaakwaarnemer van De Guzman dat er enig contact is met Chelsea over een mogelijke transfer. Tegenover Sportweek ging de zaakwaarnemer nog iets verder en gaf hij aan dat De Guzman volgend seizoen zeker in De Kuip zal spelen. "Hij is nog niet klaar in de Kuip." De Canadees zou afgelopen weekend niet hebben willen reageren op de geruchten, omdat er steeds vaker dit soort geruchten zullen komen. "Anders blijft hij bezig" aldus de zaakwaarnemer.

Als Chelsea wel concreet wordt dan ziet De Guzman de overstap nog niet zitten. "Chelsea heeft Essien, Ballack en Lampard in huis en ze hebben Mikel en Diarra nog achter de hand. Jonathan is nog jong en leert momenteel heel veel bij Feyenoord."

In het Algemeen Dagblad ontkende de zaakwaarnemer verder nog dat De Guzman al een keuze heeft gemaakt tussen Canada en Nederland. Hij wil die beslissing verder voor zich uitschrijven.

In Engeland ondertussen wordt gemeld dat de paspoortaanvraag van De Guzman wel gewoon doorloopt. Als hij een Nederlands paspoort heeft gekregen en dat is naar verwachting dit jaar rond, dan zou hij zonder problemen in aanmerking komen voor een werkvergunning in Engeland.

Meer op




Tags

guzman kuip chelsea jonathan engeland ballack canada diarra essien jong lampard mikel nederland paspoort paspoortaanvraag sportweek uitschrijven werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda