Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord heeft behoefte aan 'grote en krachtige' spelers

6 maart 2007 21:07

Verslaggever: K

Peter Bosz ging ook in op het beleid op korte termijn. De selectie van de Rotterdamse club zal met ingang van komend seizoen slechts uit 23 spelers zal bestaan. De grote sanering daarvoor moet komende zomer afgerond zijn. Bosz pleit verder voor verhoging van de gemiddelde leeftijd en meer balans in de selectie. Volgens de technisch manager heeft Feyenoord behoefte aan grote en krachtige spelers, zullen eventuele nieuwkomers mentaal worden gekeurd en gaat Feyenoord voortaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

?We zullen de komende jaren flinke stappen moeten maken.Dat moet gebeuren met andere en betere spelers. Maar of die er komend seizoen ook inderdaad op de eerste training staan, weet ik niet. Dat is vooral een kwestie van geld. Maar geld bepaalt niet alles. Dat vind ik te gemakkelijk. Het gaat ook om de organisatie en om de technische visie. Dat is de basis en die willen we bij Feyenoord de komende jaren aanzienlijk verstevigen.?

Meer op




Tags

bosz kwantiteit kwestie nieuwkomers sanering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda