Transparent
Inloggen
Sluiten

Beleidsplan: binnen 3 tot 5 jaar weer hoofdprijzen winnen

6 maart 2007 21:02

Verslaggever: K

Feyenoord heeft vandaag haar nieuwe beleidsplan gepresenteerd. De club geeft daarmee aan de doelstelling te hebben om op de langere termijn, over drie tot vijf jaar, weer hoofdprijzen gaan winnen. Op het verlanglijstje staan dan de landstitel, de nationale beker en/of overwinteren in de Champions League.

Dat liet technisch manager Peter Bosz dinsdagmiddag in De Kuip weten tijdens een toelichting op het beleidsplan dat hij in samenwerking met andere kopstukken binnen Feyenoord heeft vervaardigd. Het is het eerste beleidsplan in de historie van Feyenoord.

Bosz heeft voor de komende jaren een drievoudige doelstelling geformuleerd. Op korte termijn, dit seizoen en ook komend jaar nog, moet Feyenoord bij de eerste vijf eindigen en via de play-offs mogelijk de voorronde van de Champions League halen. Ook dient de Rotterdamse ploeg zo ver mogelijk in de Knvb-beker te komen. Dit seizoen is de huidige nummer vijf van de eredivisie al uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi.

Op de middellange termijn, over twee tot drie jaar, wil Bosz met Feyenoord weer serieus meedoen om het kampioenschap. Ook moet de Rotterdamse ploeg dan overwinteren in Europa en minimaal de halve finales van de Knvb-beker halen. Vanaf 2010 dient Feyenoord volgens het ambitieuze plan van Bosz weer nationaal en internationaal volledig mee te tellen.

Meer op




Tags

beleidsplan bosz hoofdprijzen knvb drievoudige eredivisie historie kopstukken kuip landstitel middellange verlanglijstje vervaardigd voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda