Transparent
Inloggen
Sluiten

Manager Supportersvereniging biedt excuses aan

5 maart 2007 18:55 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

De afgelopen dagen is veel commotie ontstaan over een interview van de manager van de Supportersvereniging in het Algemeen Dagblad over de acceptatie van Angelos Charisteas door het Feyenoord legioen.

Vandaag maakte hij via een statement op de website van de Supportersvereniging zijn excuses.

De scheldwoorden die in het stuk zijn gebruikt hebben vele mensen geshockeerd en dat spijt mij ten zeerste. Dit is niet mijn bedoeling geweest.

Met het geven van dit interview wilde ik proberen duidelijk maken dat deze gebruikte scheldwoorden gelukkig steeds minder voorkomen richting Angelos Charisteas.

Ik heb er niet bij stilgestaan dat vele mensen deze zin anders zouden interpreteren dan ik bedoelde. Achteraf had ik met een andere woordkeuze mijn boodschap ook over kunnen brengen. Dit heb ik niet goed ingeschat en is mij geheel te verwijten en is zeker niet het standpunt van de FSV in deze. Ik steek dan ook de hand geheel in eigen boezem.

Ik wil hierbij dan ook mijn excuses aanbieden aan alle mensen die zich hebben gestoord aan mijn uitlatingen in dit eerder genoemde interview.

Meer op Supportersvereniging




Tags

supportersvereniging angelos charisteas scheldwoorden acceptatie boezem fsv geshockeerd interpreteren legioen statement woordkeuze zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda