Van Hooijdonk redt gelijkspel voor Feyenoord: 1-1

4 maart 2007 16:26

Feyenoord heeft in de Eigen Kuip met 1-1 gelijkgespeeld tegen Roda JC. Van Hooijdonk kopte z'n ploeg in de slotfase naast Roda JC en voorkwam daarmee de tweede nederlaag van het seizoen.

In de eerste helft speelde Feyenoord verdedigend solide, maar kon het aanvallend weinig potten breken. Daardoor werd het bij rust een logische, maar saaie 0-0.

Na rust kwam Feyenoord beter uit de startblokken, maar was het Roda JC dat via een schuiver van Ciss? na 56 minuten op voorsprong kwam. Feyenoord moest vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Tot twee keer toe had Buijs die kans, maar hij toonde aan geen goalgetter te zijn. De ploeg had vervolgens recht op een penalty na een handsbal. Van Sichem weigerde die te geven. Van Hooijdonk die daarop een gele kaart kreeg voor praten zorgde met al zijn agressie daaropvolgend alsnog zelf voor de gelijkmaker door zeven minuten voor tijd de 1-1 binnen te koppen.

Beleef het duel nog eens via het liveverslag via de link hieronder naar het scorebord.