Transparent
Inloggen
Sluiten

Sponsoring Feyenoord geen optie voor Shell

1 maart 2007 19:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Shell wordt vaak genoemd als het bedrijf om Feyenoord te sponsoren. Het deels Rotterdamse bedrijf heeft echter altijd gezegd geen individuele clubs te sponsoren. In een lezersinterview in het Algemeen Dagblad liet de topman van Shell weten dat dat voorlopig ook geen verandering in zal komen.

Vraag: Doet Shell aan sport-sponsoring en Waarom helpt Shell Feyenoord niet? Als Rotterdams bedrijf dat zoveel winst maakt, moet dat toch mogelijk zijn, zeker als er een nieuw stadion op komst is.

Antwoord: "Voor sportsponsoring is ons beleid altijd duidelijk geweest. We sponsoren geen individuele profclubs. Ik heb ongeveer 9 jaar bij een Rotterdams onderdeel van Shell gewerkt, namelijk in Pernis. Ik heb dus een warm plekje voor alles wat met deze stad te maken heeft. Maar ik vrees dat dat geen sterk argument is om van ons beleid rond sportsponsoring af te wijken."

"In Nederland hebben we jarenlang de voetbaljeugd via de KNVB gesteund en nog steeds doen we dit met de hockeyjeugd via de KNHB. En in de racesport steunen we teams van Ferrari en Ducati, mede om de ontwikkeling van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen mogelijk te maken."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

shell sponsoren sponsoring rotterdams sportsponsoring brandstoffen ducati ferrari hockeyjeugd hoogwaardige knhb knvb lezersinterview nederland pernis racesport smeermiddelen topman voetbaljeugd wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda