Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en gemeente Tilburg vinden elkaar na uitslag onderzoek

28 februari 2007 19:24 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Vandaag heeft het Landelijk Auditteam Voetbalvandalisme haar bevindingen gepresenteerd inzake de Combiregeling Willem II ? Feyenoord van 12 november 2006. Feyenoord was het niet eens met die combiregeling en liet vervolgens de fans thuis op een fan na, waarvoor de gemeente alle maatregelen wel in stand moest houden.

Tilburg wordt met name verweten te laat te hebben gecommuniceerd dat er een buscombi zou worden opgelegd. Feyenoord wordt verweten de autocombi in 2005 onjuist te hebben ge?nterpreteerd en in 2006 tekort te zijn geschoten om de buscombi goed te organiseren en dat het publiekelijk afstand nam van het burgemeestersbesluit, terwijl het aan de lokale driehoek is te bepalen op welke wijze supporters van de gastclub naar het stadion toe komen.

Feyenoord en de gemeente lieten weten dat de bevindingen aanknopingspunten bieden voor verbeteringen en dat beide partijen er in overleg mee aan de slag gaan.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

gemeente tilburg buscombi combiregeling verweten auditteam autocombi burgemeestersbesluit driehoek gastclub gecommuniceerd inzake nterpreteerd onjuist publiekelijk verbeteringen voetbalvandalisme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot stengs tai thao timber wieffer yoda