Transparent
Inloggen
Sluiten

Deelnemers en programma Port of Rotterdam Tournament bekend: Liverpool, Porto en Shanghai Shenhua

28 februari 2007 19:03 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat het Liverpool FC, Shanghai Shenhua FC en FC Porto definitief heeft vastgelegd voor het Port of Rotterdam Tournament 2007. Dat toernooi staat op het programma in de voorbereiding op het seizoen 2007/2008 op vrijdag 3 en zondag 5 augustus in De Kuip. Alle deelnemende clubs zijn afkomstig uit havensteden.

De kaartverkoop voor het toernooi start in mei van dit jaar.

Feyenoord zal het op 3 augustus opnemen tegen FC Porto, twee dagen later staat de wedstrijd tegen Liverpool FC op het programma. Met Liverpool FC komt een absolute topclub naar De Kuip. De Engelse ploeg won in 2005 de Champions League. Daarnaast betekent de komst van Liverpool de terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord. Shanghai Shenhua FC komt uit in de Chinese competitie. Het is de oude club van PSV-speler Sun Xiang. FC Porto tot slot won onder leiding van Jos? Mourinho in 2004 de Champions League. De Portugese club is een regelmatige deelnemer aan het grootste Europese clubtoernooi.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

liverpool porto shanghai shenhua port tournament kuip clubtoernooi havensteden kuyt mourinho slot sun xiang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki