Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruzeiro moet nog 1,5 miljoen euro betalen aan Feyenoord

19 februari 2007 12:42

Verslaggever: K

Zojuist werd Feyenoord Netwerk vanuit Brazilie getipt op een artikel in de Braziliaanse krant O Tempo waarin een vertegenwoordiger van de Braziliaanse club Cruzeiro bevestigde dat Feyenoord bij de FIFA succesvol een claim heeft neergelegd van 1,5 miljoen euro. Het bedrag stamt nog van de transfer van de spits Fred naar Olympique Lyon. Feyenoord bezat nog 10% van zijn transferrechten, na een ruil met de jonge Gerson Magrao. Cruzeiro erkent de schuld aan Feyenoord nu, maar bestrijdt de hoogte daarvan nog. Via een advocaat wil het bij de FIFA aantonen dat de echte transfersom, waarover de club Feyenoord 10% is verschuldigd 'slechts' 10 miljoen euro bedraagt en geen 15 miljoen euro. In dat geval is het Feyenoord 1 miljoen euro verschuldigd.

Meer op




Tags

cruzeiro fifa advocaat bestrijdt bezat claim gerson getipt lyon magrao ruil stamt vertegenwoordiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda