Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Feyenoord moeilijkste club om voor te spelen

16 februari 2007 17:29 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Erwin Koeman liet vandaag op de persbijeenkomst weten dat Feyenoord in zijn ogen de moeilijkste club is om voor te spelen, zo staat te lezen op AD.nl. De druk op de spelers is hoog en het verwachtingspatroon niet re?el. "Als je op weg naar het trainingsveld keer op keer wordt uitgescholden of na een wedstrijd wordt opgewacht door een stelletje mafkezen, kun je haast niet presteren. Gezien alles wat er de laatste jaren is gebeurd, doen we het nog heel goed," aldus Koeman.

"Heel veel mensen realiseren zich niet wat dat doet met een club. Ik bekijk het op een realistische manier. Het is haast niet voor te stellen wat de huidige situatie betekent voor spelers." Koeman probeert daraom positief-kritisch te zijn. "Als je alleen kritisch bent, raken ze straks helemaal geen bal meer. Ik probeer veel met ze te praten en put daarbij uit de ervaringen die ik zelf heb meegemaakt als speler."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

koeman haast daraom erwin mafkezen persbijeenkomst stelletje uitgescholden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda