Transparent
Inloggen
Sluiten

Boussabon: ik was de zondebok na nederlaag tegen Ajax

15 februari 2007 22:31

Ali Boussabon voelt als hij terugkijkt naar het afgelopen seizoen bij Feyenoord dat hij als zondebok is gebruikt door Erwin Koeman na de afstraffing tegen Ajax. Zelf valt hem niets te wijten, aldus Boussabon. ,,Nee, ik heb er alles aan gedaan. Maar als de coach niets van me moet hebben, kan ik ook niets beginnen. Ik had kunnen knokken wat ik wilde. Vorig jaar had Feyenoord een kwalitatief veel sterkere selectie, met Kuijt en Kalou er nog bij. Toen speelde ik 25 duels. Als ik niet in de basis stond, viel ik als eerste in. Ik was de twaalfde man, minimaal. Het was onterecht dat ik als voetballer in een mindere selectie ineens weer met het tweede moest meedoen en soms op de tribune zat.?

"Ik heb geen rancune of iets in die richting. De fans waren trouwens super. Het is alleen jammer dat ik geen kans meer heb gekregen. Dat is voor mij niet goed te snappen. Na de wanprestatie tegen Ajax werd ik duidelijk geslachtofferd. Maar die 4-0 nederlaag was toch echt een collectief falen. Waarom ga je ??n of twee mannen als zondebok aanwijzen? Ik miste in de beginfase een goede kans, ja, maar de beste spits van de wereld mist wel eens een kans. Dus dat lijkt me niet de reden dat ik het verbruid heb daar."




Tags

boussabon zondebok aanwijzen ali beginfase erwin kalou koeman kuijt kwalitatief rancune terugkijkt twaalfde verbruid wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda