Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman zegt zijn selectie de waarheid

11 februari 2007 15:53

Verslaggever: K

Erwin Koeman bleef met alle spelers lang in de kleedkamer alvorens hij de media te woord wilde staan. Hij liet weten zijn ploeg de waarheid te hebben gezegd, zo staat te lezen op Telegraaf.nl.

"Ik heb even een toespraakje gehouden. Wat ik heb gezegd? Dat bespreek ik niet in het openbaar. Of ik boos ben geworden? Wat denk je dan? Dat ik blij was ofzo? Nee, ik heb geen ultimatum gesteld. Ik ben gewoon even eerlijk en duidelijk geweest naar mijn ploeg toe.?

?De werkelijkheid doet pijn, ja. We staan op een plaats op de ranglijst waar we eigenlijk niet thuishoren. De gifbeker moet bij ons dit seizoen helemaal worden leeggedronken. Dat is ook het verschil met FC Twente. Dat is een ploeg in vorm. Alles verloopt naar wens bij die club. Bij ons zit juist alles tegen.?

Meer op
Tags

koeman waarheid erwin gifbeker leeggedronken ofzo openbaar telegraaf thuishoren toespraakje twente ultimatum verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.754 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment