Transparent
Inloggen
Sluiten

CAS wijst beroep Feyenoord af, Feyenoord uit UEFA Cup

9 februari 2007 11:13 - www.Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Het Internationale Hof voor Sportarbitrage (CAS) in Lausanne heeft het beroep van Feyenoord tegen de uitsluiting van Europees voetbal afgewezen. De UEFA Cupduels tegen de Spurs zijn daarmee definitief van de baan. ?We zullen ons er bij de beslissing neer moeten leggen?, aldus Onno Jacobs namens de stadionclub, ?maar het blijft wrang dat onze club en echte supporters de dupe worden van het wangedrag van mensen waar wij niets mee te maken willen hebben.?

?We hebben steeds benadrukt dat wij als club machteloos stonden in deze zaak, omdat de personen die zich misdragen hebben buiten ons om aan kaarten voor de wedstrijd zijn gekomen?, zegt Onno Jacobs. ?Daarom voelt het alsof Feyenoord onrecht is aangedaan. Dit is een hele zware straf.?

Jacobs: ?We kunnen nu niets meer doen dan ervoor te zorgen dat Feyenoord weer een goede naam krijgt in Europa. We hopen dat alle supporters van het belang daarvan doordrongen zijn en dat ze in de stadions hun verantwoordelijkheid zullen nemen. Deze club mag n??it meer de dupe worden van het wangedrag van individuen.?

Meer op www.Feyenoord.nl




Tags

beroep cas jacobs uefa onno wangedrag aangedaan baan cupduels doordrongen hof individuen lausanne machteloos misdragen onrecht sportarbitrage spurs stadionclub uitsluiting wrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda