Transparent
Inloggen
Sluiten

Duitser, Brit en Italiaan arbiters bij zaak Feyenoord

7 februari 2007 07:25

Verslaggever: K

De Volkskrant meldt dat het beroep van Feyenoord donderdag behandeld tijdens een hoorzitting onder leiding van drie juristen. Het panel van drie ?arbiters? wisselt telkens van samenstelling en bestaat deze keer uit de Duitser Schimke, de Brit Leaver en de Italiaan Fumagalli.

Zowel Feyenoord, vertegenwoordigd door directeur Onno Jacobs en ?huisjurist? Joris van Benthem, als de UEFA kan tijdens de hoorzitting opnieuw zijn standpunt verdedigen. Vrijdag doet het CAS uitspraak.

Ironisch genoeg is Henk Kesler een van de drie Nederlandse arbiters van het CAS, maar in deze kwestie is hij als directeur betaald voetbal van de KNVB partij. Hij heeft een ontlastende verklaring voor Feyenoord ingediend.

Volgens de regelementen is Feyenoord verantwoordelijk voor haar supporters. Volgens De Volkskrant richt Feyenoord zich in de verdediging op twee kernpunten: . ?Wie is supporter?? en ?Hoe kunnen wij verantwoordelijk worden gesteld voor mensen die we niet uitnodigen??

Meer: De Volkskrant

Meer op




Tags

arbiters brit italiaan volkskrant cas hoorzitting benthem beroep fumagalli huisjurist jacobs joris kernpunten kesler knvb kwestie leaver onno ontlastende panel regelementen schimke uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda