Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs: kritiek op Vincken, maar we verliezen met zijn allen

4 februari 2007 16:13

Danny Buis had na afloop in tegenstelling tot Koeman wel kritiek op Vincken voor zijn rol bij het eerste doelpunt. "Je kan niet wegduiken bij een vrije trap. Dan maar de bal in je gezicht of in je buik. Je moet ook goals voorkomen. Dat is ook onderdeel van het voetbal. Dat bepaalt wel dat zij op 1-0 komen. Vervolgens waren de 2-0 en 3-0 ook fouten van jewelste. Maar die jongens doen dat ook niet express. We verliezen met zijn allen."

"We begonnen vrij aardig aan de wedstrijd. Ik denk dat we vervolgens binnen een kwartier de wedstrijd weggeven. Toch had ik het gevoel dat het er nog inzat in de tweede helft. Vooral op links hadden zij problemen met de snelheid van Vincken. Alleen ontbrak dat laatste stukje geluk. Ik kan moeilijk zeggen dat de zege voor Ajax onterecht was. Maar ik denk dat er toch meer inzat."

Buijs had geen problemen met de stevige duels die hij uitvocht met Davids. "Het ging er stevig aan toe, maar dat is logisch in zo'n wedstrijd. We zijn beiden spelers die erop klappen. Dat gaat over en weer."




Tags

vincken inzat buik buis danny davids express jewelste koeman uitvocht wegduiken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.